𝐔𝐍𝐓 𝐅𝐓𝐎𝐈 𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀𝐍𝐓Ë𝐓 𝐊Ë𝐑Ç𝐎𝐕𝐀𝐑Ë 𝐓Ë 𝐍𝐃Ë𝐑𝐓𝐎𝐉𝐍Ë 𝐊𝐀𝐑𝐑𝐈𝐄𝐑Ë𝐍 𝐀𝐊𝐀𝐃𝐄𝐌𝐈𝐊𝐄 𝐍Ë 𝐒𝐇𝐊𝐔𝐏

182594248_3909624535811617_5591601202637425709_n

𝐊ë𝐫ç𝐨𝐯ë, 𝐦𝐚𝐣 𝟐𝟎𝟐𝟏 Fakulteti i Shkencave Teknike pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup realizoi prezantim online për maturantët e shkollës së mesme komunale “Drita” në Kërçovë. Gjatë promovimit, profesoreshat Doc. Dr. Bukurie Imeri-Jusufi, Doc. Dr. Urime Demiri Shaipi dhe Doc. Read More …

𝐅𝐀𝐊𝐔𝐋𝐓𝐄𝐓𝐈 𝐈 𝐒𝐇𝐊𝐄𝐍𝐂𝐀𝐕𝐄 𝐓𝐄𝐊𝐍𝐎𝐋𝐎𝐆𝐉𝐈𝐊𝐄 𝐏Ë𝐑𝐌𝐁𝐘𝐋𝐋𝐈 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐕𝐈𝐌𝐈𝐍 𝟏𝟎 𝐃𝐈𝐓𝐎𝐑 𝐏𝐀𝐑𝐀 𝐌𝐀𝐓𝐔𝐑𝐀𝐍𝐓Ë𝐕𝐄 𝐓Ë “𝐌𝐀𝐑𝐈𝐉𝐀 𝐊𝐈𝐑𝐈 𝐒𝐊𝐋𝐎𝐃𝐎𝐕𝐒𝐊𝐀” 𝐍Ë 𝐒𝐇𝐊𝐔𝐏

111

Në vazdhën e promovimit të UNT-së para maturantëve, për 10 ditë në Shkollën e mesme profesionale “Marija Kiri Sklodovska” në Shkup është zhvilluar promovim nga kuadri i Fakultetit të Shkencave Teknologjike pranë Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, gjatë së cilit, Read More …

180970539_3901936313247106_8997099543171170625_n

Të nderuar, Ju ftojmë qe të merni pjesë në ekspozitën ‘Put the mask on!’ e cila do të mbahet ne Galerinë nacionale “Çifte Amam” me datë 5 maj (e mërkurë) 2021nga ora 12:00 deri në ora18:00. Ekspozita është e ogranizuar Read More …

𝐔𝐍𝐓𝐌𝐄𝐑𝐑 𝐏𝐉𝐄𝐒Ë 𝐍Ë 𝐖𝐎𝐑𝐊𝐒𝐇𝐎𝐏𝐈𝐍𝐍Ë 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐄𝐓𝐈𝐍 ‘𝐄𝐏𝐎𝐊𝐀’ 𝐍Ë 𝐓𝐈𝐑𝐀𝐍Ë, 𝐓Ë 𝐎𝐑𝐆𝐀𝐍𝐈𝐙𝐔𝐀𝐑𝐍𝐆𝐀 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐈𝐄𝐑𝐀𝐒𝐌𝐔𝐒 𝐕𝐓𝐄𝐂𝐇

2 vtech

𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧ë, 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 Një ekip pedagogësh nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ nga Shkupi, morrën pjesë në punëtorinë (workshop) në Universitetin ‘Epoka’ në Tiranë, që u zhvillua në suaza të projektit ‘Erasmus plus Vtech’ me titull “Përshpejtimi i modernizimit të universiteteve në Read More …

𝐔𝐍𝐓 𝐌𝐎𝐑𝐑𝐈 𝐏𝐉𝐄𝐒Ë 𝐍Ë 𝐒𝐇Ë𝐍𝐈𝐌𝐈𝐍 𝐄 𝟐𝟖 𝐏𝐑𝐈𝐋𝐋𝐈𝐓 – 𝐃𝐈𝐓Ë𝐒 𝐁𝐎𝐓Ë𝐑𝐎𝐑𝐄 𝐓Ë 𝐒𝐈𝐆𝐔𝐑𝐈𝐒Ë 𝐃𝐇𝐄 𝐒𝐇Ë𝐍𝐃𝐄𝐓𝐈𝐓 𝐍Ë 𝐏𝐔𝐍Ë 

28 prilli

Me ftesë nga Ministria per Punë dhe Politikë Sociale, dhe nën organizim të Këshillit të  Sigurisë dhe Shëndetit në Punë, Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, përmes profesoreshës Dr. Urime Demiri Shaipi morri pjesë në Konferencën online, të organizuar për nder të kësaj date.    Tema e Read More …

𝐊𝐔𝐕𝐄𝐍𝐃𝐈 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓𝐎𝐑 𝐈 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë 𝐊Ë𝐑𝐊𝐎𝐍 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐙𝐈𝐌𝐈𝐍 𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐓𝐈𝐌𝐈𝐓 𝐏Ë𝐑 𝐊𝐀𝐌𝐏𝐔𝐒 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐀𝐑

171977349_3887089951398409_8754630910904308504_n

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟐𝟖 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏- Nën organizim të Kuvendit Studentor pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup më datë 27.04.2021 u zhvillua takim virtuel mes Rektorit Prof. Dr. Aziz Pollozhani dhe studentëve nga Kuvendi Studentor pranë UNT-së. Qëllimi i takimit kishte të Read More …