Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

URIME 1 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E PUNËS

URIME 1 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E PUNËS

01.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron të gjithë pedagogët e saj, kuadrin administrativ si dhe të gjithë atyre që kontribuojnë për ngritjen e këtij tempulli Universitar ditën ndërkombëtare të punës, 1 Maji! Në esencë kjo ditë i dedikohet Read More ... ...
NJOFTIM

NJOFTIM

Në postën tuaj elektronike do keni mundësinë që të jepni vlerësimet tuaja të sinqerta për kuadrin ligjërues respektivisht, në kuadër të vlerësimit të mësimdhënies online në fakultetet e Universitetit “Nënë Tereza” – Shkup, me ndihmën e këtij pyetësori ju mund Read More ... ...
UNT BOTOI DY NUMRAT  E VËLLIMIT TË TRETË TË REVISTËS SHKENCORE “SEEJSD”

UNT BOTOI DY NUMRAT E VËLLIMIT TË TRETË TË REVISTËS SHKENCORE “SEEJSD”

Shkup, 30.04.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup botoi dy numrat e vëllimit të tretë të revistës shkencore “Revista e Evropës Juglindore për Zhvillimin e Qëndrueshëm” (SEEJSD) që është një revistë vjetore që botohet nga Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup. Read More ... ...
STUDENTËT E UNT-SË SHPALOSIN USHTRIME PËR AKTIVITETE FIZIKE GJATË PANDEMISË COVID19 NË TVM2

STUDENTËT E UNT-SË SHPALOSIN USHTRIME PËR AKTIVITETE FIZIKE GJATË PANDEMISË COVID19 NË TVM2

Studentët e UNT-së, Programi Studimor Sport dhe shkenca sportive shpalosin aktivitetet për ushtrime fizike çdo dite të javës në emisionin e mëngjesit pranë TVM2 me fillim në ora 8:00. Ritransmetimi i emisionit “MIRËMËNGJESI” jepet edhe në orët e pasdites me Read More ... ...
Anketë për vlerësimin e mësimdhënies online në UNT

Anketë për vlerësimin e mësimdhënies online në UNT

Të nderuar STUDENTË, Në kuadër të vlerësimit të procesit mësimor në fakultetet e Universitetit “Nënë Tereza” – Shkup, me ndihmën e këtij pyetësori ju mund të vlerësoni kënaqësinë tuaj për cilësinë e mësimdhënies nga profesorët dhe asistentët tuaj për secilën lëndë Read More ... ...
UNT-SË I SHTOHET EDHE NJË DOKTOR SHKENCE, KALTRINA ZEKOLLI SHAQIRI DOKTORON NË UNIVERSITETIN “SHËN QIRILI DHE METODI” NË SHKUP

UNT-SË I SHTOHET EDHE NJË DOKTOR SHKENCE, KALTRINA ZEKOLLI SHAQIRI DOKTORON NË UNIVERSITETIN “SHËN QIRILI DHE METODI” NË SHKUP

Shkup, 15 prill 2020 – Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup tani më i shtohet dhe një doktor shkencash, docentja Kaltrina Zekolli Shaqiri nga Fakulteti i Shkencave Sociale pranë UNT-së, mbrojti me sukses disertacionin e doktoraturës online në drejtimin civil, me Read More ... ...
UNT DORËZOI MASKAT MBROJTËSE NË KLINIKËN PËR SËMUNDJE INFEKTIVE DHE INSTITUTIN PËR SHËNDET PUBLIK

UNT DORËZOI MASKAT MBROJTËSE NË KLINIKËN PËR SËMUNDJE INFEKTIVE DHE INSTITUTIN PËR SHËNDET PUBLIK

Shkup, 08.04.2020 – Në shenjë mirënjohje për punën e jashtëzakonshme dhe të palodhshme që po bëjnë punëtorët shëndetësor, gjatë kushteve dhe rrethanave që i imponoi Pandemia Covid19, Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, sot në Klinikën për sëmundje infektive dhe në Read More ... ...
UNT UA URON 7 PRILLIN – DITËN E PUNËTORËVE SHËNDETËSORË ME DHURIMIN E MASKAVE MBROJTËSE

UNT UA URON 7 PRILLIN – DITËN E PUNËTORËVE SHËNDETËSORË ME DHURIMIN E MASKAVE MBROJTËSE

Shkup, 07.04.2020 Duke u nisur nga rrethanat e pazakonta që i imponoi Pandemia Covid19, këtē vit Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, në shenjë mirënjohje për punën e jashtë- zakonshme dhe të palodhshme që po bejnë punëtorët shëndetësorë, sot u dhuruan Read More ... ...
PROREKTORI RIZVAN SULEJMANI PJESË E DISKUTIMIT ONLINE PËR NDER TË DITËS SË NATO-s

PROREKTORI RIZVAN SULEJMANI PJESË E DISKUTIMIT ONLINE PËR NDER TË DITËS SË NATO-s

Nesër, e hënë, 06 prill, me fillim nē orën 11.00 Këndi Amerikan në Shkup, në bashkëpunim me Fakultetin e Sigurisë në Shkup, organizon diskutim nga distanca, online, për nder të 4 Prillit – datës së themelimit të Organizatës së Traktatit Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn