Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

UNT PËRUROI ‘RADIO-STUDENTIN’ DHE REVISTËN STUDENTORE ‘UNT STUDENTI’

UNT PËRUROI ‘RADIO-STUDENTIN’ DHE REVISTËN STUDENTORE ‘UNT STUDENTI’

Universiteti Nënë Tereza’ në Shkup sot me një ceremoni solemne modeste përuroi Qendrën mediale multifunksionale, në të cilën nga sot do të funksionon ‘Radio Studenti’ dhe do të botohet revista studentore ‘UNT studenti’. I pranishëm në ceremoni, rektori i UNT-së Prof.Dr. Aziz Pollozhani, Read More ... ...
MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE SOCIALE PRANË UNT-së

MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE SOCIALE PRANË UNT-së

Shkup, 14 korrik 2020 – Në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Sociale pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, kandidati për magjistër në drejtimin Punë sociale dhe politikë sociale, Ali Sadiku, me sukses mbrojti temën e parë të magjistraturës në këtë Read More ... ...
UNT-së I SHTOHET EDHE NJË DOKTOR SHKENCE, ARTA BEKTESHI DOKTORON NË UEJL

UNT-së I SHTOHET EDHE NJË DOKTOR SHKENCE, ARTA BEKTESHI DOKTORON NË UEJL

Shkup, 27 qershor 2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup tani më i shtohet dhe një doktor shkencash, pasi që asistentja Arta Bekteshi nga Fakulteti i Shkencave të Informatikës pranë UNT-së, më datë 25 Qershor 2020 mbrojti me sukses desirtacionin Read More ... ...
U mbajt sesioni i parë i Konferencës “Këthimi i ngjalave”

U mbajt sesioni i parë i Konferencës “Këthimi i ngjalave”

Urë lidhëse midis Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup dhe diasporës shqiptare në SHBA 27 qershor 2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup filloi me realizimin e Projektit shkencor “Këthimi i ngjalave”. Sesioni i parë i Konferencës me temë: “Diaspora jonë, Read More ... ...
Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Të dashur studentë! Të nderuar kolege e kolegë! Përfundimin e semestrit veror dhe fillimin e afatit të provimeve të gjithë e përjetuam dhe po e përjetojmë në një situatë të paparë deri më tani. Efekti lokal dhe global i pandemisë Read More ... ...
Projekti eVIVA me trajnim online

Projekti eVIVA me trajnim online

Në kuadër të projektit eVIVA, koordinatorja e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Dr.Diturije Ismaili, organizoi një trajnim online me stafin akademik dhe studentët në lidhje me metodologjinë e Nivelit 5, platformat, kornizat didaktike, materialet online dhe offline. Share it with your Read More ... ...
UNT dënon veprimet  që synojnë të  fshehin gjurmët e shtëpisë së Nënës Terëzë

UNT dënon veprimet që synojnë të fshehin gjurmët e shtëpisë së Nënës Terëzë

Shkup, 15.05.2020 Drejtoria Rektoriale e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup,  në mbledhjen e zhvilluar dje, më datë 14.05.2020 diskutoi lidhur me intervenimet e fundit të Qytetit të Shkupit dhe përmes kësaj informate deri tek mediat ‘i cilëson si të palejueshme  veprimet respektivisht Read More ... ...
Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron 70 – të vjetorin e Ditës së Evropës

Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron 70 – të vjetorin e Ditës së Evropës

9.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron 70 – të vjetorin e Ditës së Evropës 🇪🇺 Ashtu siç gjindet ky union i unifikuar, me shpresë që unifikimi mbarëkombëtar të na gjejë në Evropën e Bashkuar në ekonomi dhe zhvillimet Read More ... ...
UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” REALIZON ME SUKSES PROGRAMIN ME MËSIMIN ‘ONLINE’

UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” REALIZON ME SUKSES PROGRAMIN ME MËSIMIN ‘ONLINE’

07.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza”, në Shkup, nisi me ligjëratat në distancë (mësim ‘online’) në të gjitha fakultetet, që nga fillimi i pandemisë, duke i falënderuar kuadrit profesional, respektivisht stafit të ri, në moshë, me shkathtësi të mirëfillta në lëmin Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn