Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

FILLOJNË REGJISTRIMET PËR CIKLIN E DYTË NË UNT

FILLOJNË REGJISTRIMET PËR CIKLIN E DYTË NË UNT

FILLOJNË REGJISTRIMET PËR CIKLIN E DYTË NË UNT Shkup, 04.09.2020 – Universiteti “Nënë Tereza“ në Shkup shpalli të hapur Konkursin për regjistrimin e studentëve në ciklin e dytë të studimeve në programet studimore në vitin akademik 2020/2021. Të gjithë kandidatët Read More ... ...
BËHU PJESË E SUKSESIT DUKE  REGJISTRUAR CIKLIN E PARË TË STUDIMEVE PRANË UNT-së

BËHU PJESË E SUKSESIT DUKE REGJISTRUAR CIKLIN E PARË TË STUDIMEVE PRANË UNT-së

Shkup, 27.08.2020 – Vazhdojnë regjistrimet e ciklit të parë pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup. Iinteresimi i lartë, për pesë fakultetet e universitetit të vetëm publik në gjuhën shqipe në kryeqytet. UNT siç dihet, në pesë fakultetet e saj, përmban Read More ... ...
VIJOJNË REGJISTRIMET NË UNT, STAFI UNIVERSITAR NË SHËRBIM TË STUDENTËVE POTENCIAL

VIJOJNË REGJISTRIMET NË UNT, STAFI UNIVERSITAR NË SHËRBIM TË STUDENTËVE POTENCIAL

Shkup, 26.08.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, duke respektuar masat kundër virusit korona, vijon me regjistrimin e studentëve. Ashtu si edhe viteve të kaluara edhe këtë vit vërehet interesimi i lartë i maturantëve për tu regjistruar në pesë fakultetet Read More ... ...
UNT ME BUST SHËNON DITËLINDJEN E 110-të TË NËNËS TEREZË

UNT ME BUST SHËNON DITËLINDJEN E 110-të TË NËNËS TEREZË

Shkup, 26 gusht 2020 Me rastin e përvjetorit të 110-të të lindjes së humanistes shqiptare me famë botërore Gonxhe Bojaxhiu-Nënë Tereza, Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup do të shpall konkurs për punimin e një busti të figurës unifikuese të Nënës Read More ... ...
UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” NË SHKUP HAP DYERT PËR STUDENTËT

UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” NË SHKUP HAP DYERT PËR STUDENTËT

Shkup, 24.08.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup filloi me regjistrimin e studentëve potencial. Edhe këtë vit vërehet interesimi i lartë, për pesë fakultetet e universitetit të vetëm publik në gjuhën shqipe në kryeqytet. UNT siç dihet, në pesë fakultetet Read More ... ...
FILLON PARAQITJA E PROVIMEVE PËR AFATIN E SHTATORIT

FILLON PARAQITJA E PROVIMEVE PËR AFATIN E SHTATORIT

Të dashur student, paraqitja e provimeve (online) për afatin e shtatorit ka filluar, dhe atë nga data 21.08.2020 deri më 27.08.2020 do të mundë ti paraqesni provimet në platformën online. Në vazhdim ndiqni linqet e Fakultetit tuaj përkatës: Fakulteti i Read More ... ...
Erasmus +

Erasmus +

“Ne kuader te projektit CBHE Erasmus+, ku Universiteti ” Nene Tereza” eshte partner i plote ne konsorciumin e proektit te titutulluar  EVIVA, qe financohet nga Komisioni Evropjan, u publikua Buletin i I-re. Ne vazhdim mund te gjeni teksit e plote te Buletinit”. Share it with Read More ... ...
UNT PËRUROI ‘RADIO-STUDENTIN’ DHE REVISTËN STUDENTORE ‘UNT STUDENTI’

UNT PËRUROI ‘RADIO-STUDENTIN’ DHE REVISTËN STUDENTORE ‘UNT STUDENTI’

Universiteti Nënë Tereza’ në Shkup sot me një ceremoni solemne modeste përuroi Qendrën mediale multifunksionale, në të cilën nga sot do të funksionon ‘Radio Studenti’ dhe do të botohet revista studentore ‘UNT studenti’. I pranishëm në ceremoni, rektori i UNT-së Prof.Dr. Aziz Pollozhani, Read More ... ...
MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE SOCIALE PRANË UNT-së

MBROHET MAGJISTRATURA E PARË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE SOCIALE PRANË UNT-së

Shkup, 14 korrik 2020 – Në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Sociale pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, kandidati për magjistër në drejtimin Punë sociale dhe politikë sociale, Ali Sadiku, me sukses mbrojti temën e parë të magjistraturës në këtë Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn