Sesioni Shtese i provimeve

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Sesioni Shtese i provimeve”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave SOCIALE || Факултет за СОЦИАЛНИ НАУКИ
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=”dotted” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave TEKNOLOGJIKE || Факултет за ТЕХНОЛОШКИ НАУКИ
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=”dotted” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave TEKNIKE || Факултет за ТЕХНИЧКИ НАУКИ
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=”dotted” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës || Факултет за Градежништво и Архитектура
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=”dotted” border_width=”5″][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave të INFORMATIKËS || Факултет за ИНФОРМАТИЧКИ НАУКИ
[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row]