Се информират сите студенти и академскиот кадар на Универзитетот “Мајка Тереза” во Скопје дека на 18ти септември (понеделник) во 10:00  часот ќе се одржи церемонија за почеток на новата академска година 2017/18. Церемонијата ќе се одржи во просториите на ректорот, во амфитеатарот на 12-ти спрат.

By