Почитувани,
Преку оваа информација, Ве покануваме да испратите научен труд на годинешната конференција ‘𝐓𝐒𝐃 𝟐𝟎𝟐𝟏’ која ќе се одржи на 29 октомври 2021 година. Во прилог, можете да го најдете постерот за конференцијата TSD 2021 со детали за конференцијата. Конференцијата е со презентации и првично испраќате само апстракт. Доколку вашиот апстракт ќе биде прифатен, по презентацијата на конференцијата можете да аплицирате со испраќање на целиот труд до научното списание SEEJSD (https://seejsd.unt.edu.mk/) што е во ЕБСКО. Се е бесплатно.
Ве молиме да ги  информираете и вашите студенти со магистерски и докторски студии.
АПСТРАКТ Поднесување за TSD 2021 – Поднесување е онлајн преку врската
Краен рок за доставување апстракти-01 октомври 2021 година.

By