Објавен е конкурсот за избор на идејно решение за Универзитетскиот Комплекс “Мајка Тереза”

cropped-engineering-icon

Универзитетот Мајка Тереза, во согласност со предвидената динамика, го објави конкурсот за избор на идејно решение за Универзитетскиот комплекс “Мајка Тереза” во Скопје. На огласот за кој станува збор претходи едногласна одлука на релевантната комисија на УМТ која е одговорна Read More …