Доц. Д-р Стојан Китанов го посети Универзитетот на Клагенфурт во Австрија

IMG_20190925_185217

Професорот на УНТ Доц. Д-р Стојан Китанов го посети Универзитетот на Клагенфурт во Австрија, како дел од програмата за мобилност на академскиот кадар – Еразмус +. Заедно со колегите дискутираше за нови и иновативни технологии и методи за настава, а воедно разгледувале идни истражувачки проекти од заеднички интерес.

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn