ПРОДОЛЖУВААТ УПИСИТЕ ВО УМТ – ВТОР УПИСЕН РОК

119148836_3270016306439113_5001817075419492413_n

Скопје, 13.09.2020 – Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје ги поканува потенцијалните студенти и во вториот уписен рок, и тоа на петте нејзини Факултети: Факултет за градежништво и архитектура Факултет за информатички науки Факултет за технички науки Факултет за технолошки науки Read More …