Информации за јавноста и податоци за Универзитетскиот Комплекс на УНТ

10

По повод на две годишнина од донесувањето на Законот за основање на Универзитетот “Мајка Тереза” во Скопје, ги презентираме деталите за договорот на победничкиот проект за изградба на Универзитетскиот Комплекс “Мајка Тереза” во Скопје.     Универзитетот „Мајка Тереза„ во Read More …