Реакција на УМТ за последните шпекулации

logo word. png

Почитувани,   Во интерес на точно и навремено информирање на јавноста, Државниот Универзитет „Мајка Тереза“ – Скопје, целосно ги отфрла како неточни, шпекулациите што денес беа пласирани во одредени медиуми, за поднесени пријави за наводни незаконски дејствија од страна на Read More …