ЧЕСТИТКА ЗА НОВА ГОДИНА, ОД РЕКТОРОТ Проф. Д-р АЗИС ПОЛОЖАНИ

URIM PER VITIN E RI- VERZIONI 2

Почитувани студенти, Драги колеги и пријатели, Уште малку ќе ја завршиме првата половина од оваа академска година. Истовремено чекориме во новата 2019 година. Се надевам дека имавте успешни месеци исполнети со работа и студирентски ангажирања. Во студиските програми на петте Read More …