УМТ започна со реализирање на обуки, курсеви и подготвителна настава од различни образовни облaсти

foto trajmine ne unt

Скопје, 29. 08. 2019  Центарот за претприемништво, едукација и трансфер на технологии на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје усвои План за реализација на подготвителни часови по разни предмети, како што се: математика, програмирање, англиски јазик, албански јазик, македонски јазик, претприемништво и други Read More …