ПЕТ ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“

10-1024x683

ИНСТИТУЦИЈА НА НАУКАТА, ЕМАНЦИПАЦИЈАТА И РАМНОПРАВНОСТА По повод петгодишнината од изгласувањето на Законот за основање на Универзитетот „Мајка Тереза“, Сенатот при Универзитетот одржа свечена седница на која ја изрази својата благодарност за довербата укажана од страна на идејните иницијатори, како Read More …