Почитувани,

Во прилог информација за интерншип програмата од Македонски Телеком.

Moжност за аплицирање имаат студентите од II,III, IV година, како и студентите на мастер студии.

Заинтересираните можат да аплицираат за еден или повеќе од 11-те понудени проекти, меѓу кои: Аугментирана реалност и виртуелен, оптимизација на решенија за паметен град, Телеком ИТ лаб…

ОГЛАС

Рок за аплицирање:31.03.2021.

By