Të nderuar,

Në vazhdim do të gjeni informacion për programin për internship nga kompania Makedonski Telekom.

Mundësi për aplikim kanë studentët nga të vitit II,III, IV, si dhe studentët në studime master.

Të interesuarit mund të aplikojnë për një ose më shumë nga 11 projektet e ofruara, mes të cilëve: Realiteti i argumentuar dhe virtual, optimizimi i zgjidhjeve për qytet inteligjent, Telekom IT lab…

SHPALLJA

Afati për aplikim: 31.03.2021.

By