Month: м.г

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА” ВО СКОПЈЕ И КОМПАНИЈАТА „ТРАНСКОМ МАКЕДОНИЈА”

Скопје, септември 2023 – Универзиетот „Мајка Тереза” во Скопје и компанијата „Транском Македонија” потпишаа меморандум за соработка со цел обезбедување…