Month: м.г

ВОНРЕДНИОТ ПРОФЕСОР Д-Р. ДИТУРИЈЕ ИСМАИЛИ Е ИЗБРАНА ЗА ЕКСПЕРТ КОЈ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВО ПРОЕКТОТ ПРЕДВОДЕН ОД СОВЕТОТ НА ЕВРОПА ВО СТРАЗБУР

Деканот на Факултетот за социјални науки при Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје вон. проф. д-р. Дитурије Исмаили е избрана како…