Month: м.г

РЕКТОРОТ ЗЕЌИРИ НА СРЕДБА СО РАКОВДСТВОТО ОД КЛУБОТ НА МЛАДИ ПРАТЕНИЦИ НА ЧЕЛО СО ПРАТЕНИЧКАТА МОНИКА ЗАЈКОВА

Скопје, 𝟏𝟑.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 На пријателска средба, ректорот на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје проф. д-р. Изет Зеќири денеска се сретна со…

Студентите од УМТ учествуваа на обуката „Подобар регион се започнува со младите“, организирана од Регионалната канцеларија за младинска соработка

Студентите од Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје учествуваа на обуката „Подобар регион се започнува со младите“, организирана од Регионалната канцеларија…

СТУДЕНТИТЕ ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА СОЦИЈАЛНИ НАУКИ И ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ НА УМТ УЧЕСТВУВАА НА ДВОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА ОДРЖАНА ОД МЖН ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „МИГРАЦИЈАТА И МЛАДИТЕ“

Група студенти од Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје од Правниот факултет и Факултетот за социјални науки учествуваа на дводневната работилница…