Month: м.г

РЕКТОРОТ ЗЕЌИРИ НА РАБОТНА СРЕДБА ГО ПРЕЧЕКА ДИРЕКТОРОТ НА ФОДЕНЦИЈАТА АЛБИЗ, БЕСИР ДЕРЊАНИ И ГЛИГОР МИХАИЛОВСКИ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА МЕНАЏМЕНТСКИ КОНСУЛТАНЦИИ

Скопје, 28.05.2024 Ректорот на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје, проф. д-р Изет Зеќири заедно со проректорот за наука и истражување…

РЕКТОР НА УМТ ПРОФ. Д-Р ИЗЕТ ЗЕЌИРИ БЕШЕ ДОМАЌИН НА РАБОТНА СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СКСМ МЕНДИ ЌИРА И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БИЗНИС КОНФЕДЕРАЦИЈАТА МИЛЕ БОШКОВ

Во рамки на Саемот за кариера кој се одржа денеска, ректорот на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје, проф. д-р Изет…

Се одржа втората обука во рамките на проектот „ Одржлива биоклиматска ревитализација на напуштени урбани простори ” (SBRAUS)”

Марибор, Словенија мај 2024 година – На Универзитетот во Марибор, Словенија се одржа втората обука во рамките на проектот „Одржлива биоклиматска ревитализација…