Сенатот го избра новиот ректор на УМТ

DSC_0035

  Денес, на 26-ти април, 2018 година, се одржа редовната седница на Сенатот на Универзитетот “Мајка Тереза” – Скопје. На дневен ред, како единствена точка беше избор за нов ректор со полн четиригодишен мандат. По спроведувањето на постапките предвидени со Read More …