By

Мар 16, 2021

Почитувани матуранти,

Ве известуваме дека на 𝟕 април 𝟐𝟎𝟐𝟏 год. (среда) во 𝟏𝟗: 𝟎𝟎 часот, Факултетот за информатички науки организира ОНЛАЈН ОТВОРЕН ДЕН.

Информации за регистрација на нови студенти во учебната година 2020/2021, за студиските програми на овој факултет може да најдете подолу:

Регистрација: https://forms.gle/oQJxCvd6Rcuk17Va8
Линк за пристап до Интернет: https://meet.google.com/hay-qzcr-snh

By