УМТ доби проект од НАТО

1280px-Flag_of_NATO.svg

Голема чест и задоволство за Универзитетот Мајка Терезa од Скопје кој е добитник на одобрениот проект од НАТО под наслов Анти дронови – иновативен концепт за откривање и неутрализирање на “убици – дронови” (Anti Drones – Innovative concept for detecting Read More …