ЗАПОЧНА ЕЛЕКТОНСКОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА УПИС НА УMТ

REGJISTRIMI FILLOI

Универзитетот “Мајка Тереза” во Скопје ги информираа сите матуранти и млади дека започна електронското пријавување за упис на сите студиски програми на УMТ. Електронското пријавување за уписите може да се прави на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLWmP1JSxurBIOykVcTzc3ip7Wb2EE0jUZp0_E0K6kfb8uqw/viewform?fbclid=IwAR3FCmnNpgM6ytmlLExGx2f2Ic63sssbC64VgiENJyTa-OhsLRCH_3vIgBE