3 MAJI DITA E LIRISË SË SHPREHJES

95303712_2916460368461377_1165455142594543616_o

03.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup kujton ditën botërore të Lirisë së Shprehjes e cila shënohet çdo vit për të kujtuar se liria e shprehjes është e drejtë themelore njerëzore dhe se liria e shprehjes ngelë shtyllë e rëndësishme Read More …

URIME 1 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E PUNËS

95487192_2913311105442970_7798734657536655360_o

01.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron të gjithë pedagogët e saj, kuadrin administrativ si dhe të gjithë atyre që kontribuojnë për ngritjen e këtij tempulli Universitar ditën ndërkombëtare të punës, 1 Maji! Në esencë kjo ditë i dedikohet Read More …

NJOFTIM

95323674_2911575625616518_6906545786947895296_o

Në postën tuaj elektronike do keni mundësinë që të jepni vlerësimet tuaja të sinqerta për kuadrin ligjërues respektivisht, në kuadër të vlerësimit të mësimdhënies online në fakultetet e Universitetit “Nënë Tereza” – Shkup, me ndihmën e këtij pyetësori ju mund Read More …