Month: м.г

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА Г-дин ТАЛАТ ЏАФЕРИ ГИ ПРЕЧЕКА ДЕЛЕГАЦИИТЕ НА ААН И НА УМТ

Во рамките на официјалната посета на претседателот на Албанската академија на нуките, академик Скендер Ѓинуши на Универзитетот „Мајка Тереза“ во…

РЕКТОРОТ ЗЕЌИРИ ГИ МОДЕРАТИРАШЕ ПРОМОЦИИТЕ НА КНИГИТЕ „ВО ПРЕСРЕТ НА КРИЗИТЕ“, „ЕКОНОМСКА КРИЗА“ И „КОН НОВА КРИЗА“ ОД АКАДЕМЦИТЕ АНАСТАС АНЃЕЉИ И АДРИЈАН ЦИВИЦ

РЕКТОРОТ ЗЕЌИРИ ГИ МОДЕРАТИРАШЕ ПРОМОЦИИТЕ НА КНИГИТЕ „ВО ПРЕСРЕТ НА КРИЗИТЕ“, „ЕКОНОМСКА КРИЗА“ И „КОН НОВА КРИЗА“ ОД АКАДЕМЦИТЕ АНАСТАС…

ФАТУШ САДИКИ, СТУДЕНТКАТА НА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА ЗА СПОРТ И СПОРТСКИ НАУКИ, УСПЕШНО ЈА ЗАВРШИ ПРОГРАМАТА „ЕРАЗМУС“ ВО ТУРЦИЈА

Истанбул, септември 2022 година – Фатуш Садики, студентката на катедрата за Спорт и спортски науки на Факултетот за општествени науки…