Author:

Проректорот на УНТ Беким Фетаји го води последниот состанок на проектот ЕРАЗМУС за дигитализација во образованието во близина на штипскиот универзитет

Проф. Беким Фетаји како координатор на проектот од УМТ, во соработка со 10 партнерски организации по неуморна работа го заврши предметниот…

Проректорот за наука проф. Др. Беким Фетаји е назначен за главен говорник (Keynote Speaker) на 6-тата меѓународна конференција за компјутерство,…

НА УМТ СЕ ПРОМОВИРАШЕ КНИГАТА ‘КОСОВО И АЛБАНИЈА ВО ИДНИНА – ПОБЛИСКИ ИЛИ ПОДАЛЕКУ ЕДНА ОД ДРУГА’ ОД АВТОРОТ НЕЏМЕДИН СПАХИУ

Скопје, декември 2021 – Со учество на претседателот на Републиката, г-дин Стево Пендаровски, академскиот кадар, студентите на УМТ, беше промовирана…