Обука – Програмирање во UNITY 3D 

Во рамките на проектот Еразмус плус VTECH Обуката за студентите за програмирање во UNITY 3D е организирана за програмирање на виртуелни околини за образование од професорот Беким Фетаји. Обуката започнува во вторник (27.04.2021) од 20 часот на Интернет. Сите заинтересирани студенти можат да се приклучат на курсот за обука во Google Classroom со следниот PIN.
PIN: 5bobbqd
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn