Month: м.г

УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ВО СКОПЈЕ ПОТПИША МЕМОРАНДУМ ЗА РАЗБИРАЊЕ СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ИНФОРМАТИЧКИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ „СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛЕ“ ВО ОХРИД

Скопје, 23.03.2023 – Универзитетот „Мајка Тереза“ од Скопје и Универзитетот за информатички науки и технологии „Свети Апостол Павле“ денеска потпишаа…