By

Мај 3, 2021

Почитувани

Ве покануваме на изложбата ‘Put the mask on!’ Која ќе се оддржи во Националната галерија “Чифте амам” на ден 5-ти мај (среда) 2021 од 12.00до 18.00 часот.

Изложбата е организирана од Факултетот за технолошки науки, насоката ‘Текстил дизајн и моделирање’ и во неа ќе се презентираат најдобрите дела на студентите од оваа насока. Влезот ќе биде во помали групи, во согласност со протоколите на Covid-19.

Ве очекуваме,
Со почит,

УМТ – Факултет за технолошки наки

By