By

Maj 3, 2021

Të nderuar,

Ju ftojmë qe të merni pjesë në ekspozitën ‘Put the mask on!’ e cila do të mbahet ne Galerinë nacionale “Çifte Amam” me datë 5 maj (e mërkurë) 2021nga ora 12:00 deri në ora18:00.

Ekspozita është e ogranizuar nga Fakulteti i Shkencave Teknologjike, drejtimi Tekstil, dizajn dhe modelim, dhe në të do të prezentohen punimet më të mira nga studentët të këtij drejtimi. Hyrja do te jetë ne grupe të vogla sipas protokoleve të Covid-19.

Ju mirëpresim,
Me respekt,

UNT – Fakulteti i Shkencave Teknologjike

By