Author:

СТУДНЕТИТЕ ОД УМТ НА СТУДИСКА ПОСЕТА И УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ ОД РАКОВОДИТЕЛОТ НА КОМПАНИЈАТА АЛМА М, Г-ДИН МУАРЕМ МУРТЕЗАНИ

Скопје, 07.02.2024 – Студентите од Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје од факултетот за технички науки и Економскиот факултет заедно со…

УМТ ПОТПИША МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО И АДМИНИСТРАЦИЈА ВО РСМ

Скопје, 22.01.2024 – Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје и Министерството за информатичко општество и администрација во РСМ денеска потпишаа Меморандум…