ИЗВЕСТУВАЊЕ

120456230_3322730167834393_9115617994374190318_n

Почитувани студенти, Ве известуваме дека, Сенатот на Универзитетот „Мајка Тереза’’ во Скопје, на седницата одржана на 29.09.2020 година, меѓу другото ја разгледа и инфорамцијата за уписите во акедемската година 2020/2021. Сенатот заклучи дека и покрај новите околности, бројот на запишани Read More …