Orari i ligjeratave dhe provimeve / Распоред на предавањa и испити

Paraqitja e provimeve behet prej 28.08.2023 deri me 01.09.2023.
Duheti ti merni flet paraqitjet e juaja diten e provimit.

  • Studime Pasdiplomike

Fakultetet

Orari i ligjeratave

Orari i provimeve

Fakulteti i shkencave teknike

Kliko

Kliko

Fakulteti i shkencave sociale

Kliko

Kliko

Fakulteti i shkencave të informatikës

Kliko

Kliko

Fakulteti i ndërtimtarisë dhe arkitekturës

Kliko

Kliko

Fakulteti i shkencave teknologjike

Kliko

Kliko

Fakulteti Ekonomik

Kliko

Kliko