Pages from SHQ

Letër e Rektorit të UNT-së drejtuar studentëve

Orari i ligjeratave, kolokfiumeve dhe provimeve – viti akademik 2020/2021
Распоред на предавања, колоквиуми и испити – академска 2020/2021 година

Konkluza për veprim nga Drejtoria Rektoriale pas udhëzimeve nga MASh || Заклучоци од Ректорска управа за постапување по упатсва од МОН

E-mail adresa për kontakte me shërbimin studentor

Pyetësor për vlerësimin e mësimdhënësve / Анкета за оцена на наставници

 

UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” NË SHKUP DHE “QENDRA E STUDIMEVE DHE PUBLIKIMEVE PËR ARBËRESHËT” NGA TIRANA NËNSHKRUAN MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” NË SHKUP DHE “QENDRA E STUDIMEVE DHE PUBLIKIMEVE PËR ARBËRESHËT” NGA TIRANA NËNSHKRUAN MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Shkup, 15 qershor 2021 – Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup duke pasur parasysh rëndësinë që ka bashkëpunimi me komunitetet shqiptare në diasporë dhe ndërtimi i urave lidhëse me to si dhe duke vlerësuar, në mënyrë të veçantë, kontributin e komunitetit Read More ... ...
UNT PROMOVOI 6 LIBRA SHKENCORË SI DHE REVISTËN STUDENTORE “UNTStudenti” NË BASHKËPUNIM ME QBSB

UNT PROMOVOI 6 LIBRA SHKENCORË SI DHE REVISTËN STUDENTORE “UNTStudenti” NË BASHKËPUNIM ME QBSB

Shkup, 15 qershor 2021 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup me rastin e 5-vjetorit të themelimit të saj realizoi promovimin e 6 titujve shkencorë, si dhe numrin e dytë të revistës studentore “UNTstudenti”.Të gjithë të pranishmit patën rastin të jenë afër Read More ... ...
REALIZOHET EDICIONI I 5-të I KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE ME TEMË: “MIGRIMI DHE ZHVILLIMI, SFIDAT POST COVID 19” NË UNT

REALIZOHET EDICIONI I 5-të I KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE ME TEMË: “MIGRIMI DHE ZHVILLIMI, SFIDAT POST COVID 19” NË UNT

Shkup, 10 qershor 2021 – Në Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup u realizua edicioni i 5-të i Konferencës Ndërkombëtare “MIGRIMI DHE ZHVILLIMI, SFIDAT POST COVID 19” – “MIGRATION AND DEVELOPMENT: LOOKING FORWARD POST COVID-19”. Duke marrë konsideratë lehtësimin e masave kundër pandemisë Read More ... ...
PROF. DR. MUSTAFA IBRAHIMI PJESËMARRËS NË KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE NË VLORË

PROF. DR. MUSTAFA IBRAHIMI PJESËMARRËS NË KONFERENCËN SHKENCORE NDËRKOMBËTARE NË VLORË

Shkup/Vlorë, 08 qershor 2021 – Profesori i Fakultetit të Shkencave Sociale pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi më datë 04 qershor 2021 morri pjesë në   Konferencën Shkencore Ndërkombëtare kushtuar personalitetit të shquar të gjuhësisë shqiptare Read More ... ...
STUDENTËT E FAKULTETIT TË NDËRTIMTARISË DHE ARKITEKTURËS PRANË UNT-së SJELLIN NË PAH PROJEKTIN SEMESTRAL, “Kompleks turistik në terren (malor) të pjerrët”

STUDENTËT E FAKULTETIT TË NDËRTIMTARISË DHE ARKITEKTURËS PRANË UNT-së SJELLIN NË PAH PROJEKTIN SEMESTRAL, “Kompleks turistik në terren (malor) të pjerrët”

Shkup, 07 qershor 2021 – Studentët e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup në mentorim të Pedagogëve Doc. Dr. Radmila Tomovska dhe Mr. Ark. Valmir Dalipi sollën në pah projektin semestral të quajtur Kompleks turistik Read More ... ...
𝐃𝐈𝐆𝐉𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈𝐙𝐈𝐌𝐈 𝐒𝐈 𝐏𝐀𝐑𝐀𝐃𝐈𝐆𝐌Ë 𝐀𝐑𝐒𝐈𝐌𝐎𝐑𝐄

𝐃𝐈𝐆𝐉𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈𝐙𝐈𝐌𝐈 𝐒𝐈 𝐏𝐀𝐑𝐀𝐃𝐈𝐆𝐌Ë 𝐀𝐑𝐒𝐈𝐌𝐎𝐑𝐄

Me fjalën greke paradigmë (παραδείγμα) mendojmë për model ose shembull që duhet të ndiqet në situatë të dhënë. Fizikanti amerikan dhe filozofi Tomas Samuel Kun (1922-1966) i definon paradigmat si “arritje shkencore që gjenerojnë modele të cilat, për periudhë të Read More ... ...
𝐔𝐍𝐓 𝐍Ë𝐍𝐒𝐇𝐊𝐑𝐎𝐈 𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐀𝐍𝐃𝐔𝐌 𝐏Ë𝐑 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐏𝐔𝐍𝐈𝐌 𝐌𝐄 𝐌-𝐍𝐀𝐕

𝐔𝐍𝐓 𝐍Ë𝐍𝐒𝐇𝐊𝐑𝐎𝐈 𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐀𝐍𝐃𝐔𝐌 𝐏Ë𝐑 𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊Ë𝐏𝐔𝐍𝐈𝐌 𝐌𝐄 𝐌-𝐍𝐀𝐕

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟒.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟏 Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup sot nënshkroi memorandum për bashkëpunim me Shoqërinë aksionare në pronësi shtetërore për kryerjen e veprimtarisë dhënie të shërbimeve të navigacionit ajror Sh. A. M-NAV Shkup. Memorandumi i cili u nënshkrua nga Rektori i Read More ... ...
𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐀𝐓𝐈 𝐈 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë 𝐑𝐄𝐀𝐆𝐎𝐍 𝐏Ë𝐑 𝐒𝐇𝐊𝐀𝐊 𝐓Ë 𝐌𝐎𝐒𝐏Ë𝐑𝐅𝐈𝐋𝐋𝐉𝐄𝐒 𝐓Ë 𝐊Ë𝐑𝐊𝐄𝐒Ë𝐒 𝐏Ë𝐑 𝐕𝐀𝐊𝐒𝐈𝐍𝐈𝐌 𝐏𝐑𝐈𝐎𝐑𝐈𝐓𝐀𝐑 𝐓Ë 𝐒𝐓𝐀𝐅𝐈𝐓 𝐀𝐊𝐀𝐃𝐄𝐌𝐈𝐊 𝐃𝐇𝐄 𝐀𝐃𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐀𝐓𝐈𝐕

𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐀𝐓𝐈 𝐈 𝐔𝐍𝐓-𝐬ë 𝐑𝐄𝐀𝐆𝐎𝐍 𝐏Ë𝐑 𝐒𝐇𝐊𝐀𝐊 𝐓Ë 𝐌𝐎𝐒𝐏Ë𝐑𝐅𝐈𝐋𝐋𝐉𝐄𝐒 𝐓Ë 𝐊Ë𝐑𝐊𝐄𝐒Ë𝐒 𝐏Ë𝐑 𝐕𝐀𝐊𝐒𝐈𝐍𝐈𝐌 𝐏𝐑𝐈𝐎𝐑𝐈𝐓𝐀𝐑 𝐓Ë 𝐒𝐓𝐀𝐅𝐈𝐓 𝐀𝐊𝐀𝐃𝐄𝐌𝐈𝐊 𝐃𝐇𝐄 𝐀𝐃𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐀𝐓𝐈𝐕

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟐𝟖 𝐦𝐚𝐣 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Rektorati i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup reagon për shkak të mospërfilljes të kërkesës tonë për vaksinim prioritar që do të mundësonte fillimin e papengueshëm të vitit të ri akademik 2021/2022. Stafi Akademik dhe Administrativ Read More ... ...
𝐉𝐔 𝐅𝐀𝐋𝐄𝐌𝐈𝐍𝐃𝐄𝐑𝐈𝐓 𝐊𝐎𝐋𝐄𝐆𝐄 𝐄 𝐊𝐎𝐋𝐄𝐆Ë!

𝐉𝐔 𝐅𝐀𝐋𝐄𝐌𝐈𝐍𝐃𝐄𝐑𝐈𝐓 𝐊𝐎𝐋𝐄𝐆𝐄 𝐄 𝐊𝐎𝐋𝐄𝐆Ë!

Me rastin e të dhënave inkurajuese mbi pandeminë Covid-19 të dhënat e dhjetë ditëve të fundit për ecurinë e sëmundshmërisë nga Covid-19, më në fund janë inkurajuese. Shifrat flasin për një reduktim të dukshëm të të infektuarve, shtim të të Read More ... ...
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn