FTESË PËR PROMOVIM LIBRI

RREFIME FILOZOFIKE BALLINA

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup ju fton në promovimin e librit më të ri ‘Rrëfime Filozofike’ nga Prof. Dr. Sunaj Raimi, u.d. Dekan i Fakultetit të Shkencave Sociale, pranë UNT-së. Recensent të librit do të jenë: Doc.dr. Hajdin Abazi, nga Universiteti AAB nga Prishitina, dhe Read More …