Ish studenti i Fakultetit të Shkencave Kompjuterike, Endrit Rushiti ka përfunduar me sukses procedurat për njohje të diplomës në Gjermani.

Endriti mbaroi studimet 4 vjecare për shkenca kompjuterike në Universitetin “Nene Tereza” në Shkup, teksa tani pas 1 viti arriti të bëj dhe njohjen e diplomës në Munich të Gjermanisë.

Kjo vërteton edhe njëherë fuqinë e diplomimit tek Universiteti “Nënë Tereza” si universitet shtetëror dhe mundësite që ofron pas diplomimit.

By