Paraqitja e provimeve

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Master Paraqitja e Provimeve Online “][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave të INFORMATIKËS
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave SOCIALE
[/vc_column_text][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave TEKNIKE
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Fakulteti i Shkencave TEKNOLOGJIKE
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]