UNT MORRI PJESË NË PANAIRIN E BIZNESEVE DHE TË UNIVERSITETEVE, E ORGANIZUAR NGA QENDRA SHKOLLORE E AUTOKOMUNIKACIONIT “BORO PETRUSHEVSKI”

Shkup, 17.04.2019 Me rastin e hapjes së sallës promocionale të qendrës shkollore të autokomunikacionit – ‘Boro Petrushevski’, Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, e përfaqësuar nga Fakultetit i Shkencave Teknike mori pjesë në panairin promocional që ishte organazinuar nga nxënësit dhe stafi Read More …