𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓Ë𝐓 𝐄 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐈𝐓 𝐙𝐇𝐕𝐈𝐋𝐋𝐔𝐀𝐍 𝐓𝐑𝐀𝐉𝐍𝐈𝐌 𝐍Ë 𝐒𝐊𝐈𝐉𝐈𝐌

foto Kodra e diellit

𝐊𝐨𝐝𝐫𝐚 𝐞 𝐃𝐢𝐞𝐥𝐥𝐢𝐭, 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐯ë 𝟐𝟓 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏 Studentët e programit studimor ‘Sporti dhe Shkenca Sportive’, pranë Fakultetit të Shkencave Sociale të Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, realizuan me sukses kursin 7 ditor të skijmit në Kodrën e Diellit. Studentët u Read More …

UNIVERSITETI “NËNË TEREZA” NË SHKUP NËNSHKROI MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME AGJENCINË PËR SIGURI KOMBËTARE

1

𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟗 𝐬𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏 – Rektori Pollozhani i shoqëruar nga Kryetari i Senatit si dhe Sekretari i Përgjithshëm gjatë takimit me drejtorin Dimovski nënshkruan Memorandum që ka për qëllim zgjërimin e bashkëpunimit të ndërsjellë përmes shkëmbimit të mendimeve shkencore, profesionale, Read More …