Tetovë, mars 2023 Prorektori për arsim dhe çështje studentore Prof. Inor. Dr. Fati Iseni, me ftesë të gjimnazit ‘7 Marsi’ në Tetovë ligjëroi në kuadër të projektit Erasmus+ “Populizmi në Evropë”.

Pjesë e projektit Erasmus+ “Populizmi në Evropë” ishin shkolla të mesme nga Italia, Franca, Greqia, Suedia, ndërsa nikoqir i eventit ishte gjimnazi “7 Marsi” nga Tetova.

Prorektorit Fati Iseni, në fund të ligjeratës iu nda çertifikatë nga ana e drejtorit të shkollës së mesme ‘7 Marsi’ në Tetovë, z. Ismail Vlashi.

By