Shkup, 06.09.2023 – Sot rektori i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Prof.dr. Izet Zeqiri priti në një takim pune Prof.dr. Xhemaludin Idrizi.

Rektori Zeqiri informoi për së afërmi z. Idrizi me zhvillimin programeve studimore që ofron UNT, me hulumtimet shkencore, procesin e regjistrimit të studentëve dhe me kushtet në të cilat funksionon UNT tani në Kampusin e ri universitar.

Profesor Idrizi falënderoi rektorin Zeqirin për ngritjen dhe zhvillimin e këtij tempulli arsimor si dhe i dhuroi botimin më të ri të librit me titull: “Memoare – Skicë e një jete të tërë në arsim – Sfidat dhe sukseset”. Promovimi i librit “Memoare – Skicë e një jete të tërë në arsim – Sfidat dhe sukseset” të autorit Xhemaludin Idrizi do të promovohet më datë 09.09.2023 në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup në katin e parë ora 10:00.

By