Kroaci/Shkup, 26.06.2024 – Rektori i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Prof.Dr. Izet Zeqiri u mirëprit në Universitetin e Rjekës nga dekani i Fakultetit Teknik Prof.Dr. Lado Kranjçeviç dhe bashkëpunëtorët e tij.

Rektori Zeqiri dhe dekani Kranjçeviç bashkëbiseduan për veprimtarinë e dy Fakulteteve Teknike atë të UNT-së dhe Universitetit Rjekës për zhvillimin e programit Erasmus plus mes dy tempujve shkencorë që gjatë këtyre viteve studimore akademike numër i konsideruar studentësh, staf akademik shfrytëzuan për praktika dhe studime jashtë vendit.

Dy bashkëbiseduesit ranë dakord që bashkëpunimi mes Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup dhe Universiteti i Rjekës të thellohet edhe më shumë mes programeve studimore të fakulteteve, aktiviteteve akademiko-shkencore.

By