Njoftim për studentët e Universitetit “Nënë Tereza”

img_0524.jpg

Njoftohen studentët se me datë 31 tetor (e hënë), do të mbahet ora e parë akademike dhe orientuese për të gjithë studentët e regjistruar të Universitetit “Nënë Tereza” në objektin e rektoratit të Universitetit (amfiteatri në katin e 12, ora 11:00)
Pjesëmarrja është e obligueshme.

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn