OJQ “Legis” nga Shkupi në bashkëpunim me Universitetin “Nënë Tereza” – Shkup implementon projektin Capacity develoment for selected actors working with asylum seekers in Serbia and Macedonia të themeluar nga Ministria federale gjermane për bashkëpunim ekonomik dhe zhvillim, ndërsa të udhëhequr nga Shoqëria gjermane për bashkëpunim internacional (GIZ), me ç’rast organizon debate njëditore me temë “Migracioni përmes të 3 grave”.

Folës të ftuar do të jenë:
Lura Pollozhani, researcher and Phd-candidate
Cvetana Zafirovzska dhe Rama Estef

Debati do të mbahet me 27.04.2018, me fillim në ora 14:00 në ambientet e Rektoratit të Universitetit “Nënë Tereza”-Shkup.

By