𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓Ë 𝐓Ë 𝐔𝐍𝐓-𝐒Ë 𝐍Ë 𝐃𝐄𝐁𝐀𝐓 𝐏Ë𝐑 𝐏𝐎𝐋𝐈𝐓𝐈𝐊𝐀𝐓 𝐑𝐈𝐍𝐎𝐑𝐄 𝐌𝐄 𝐊𝐑𝐘𝐄𝐌𝐈𝐍𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐍 𝐙𝐀𝐄𝐕

𝟏𝟓.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟏Kryetari i Kuvendit Studentor pranë Fakultetit të Shkencave Sociale, Suat Usejni, së bashku me studentet Herolinda Ramadani dhe Isra Zeka, morrën pjesë në një debat të organizuar nga Tv Prespetiva, ku pjesë e tij ishte edhe kryemenistri i vendit z. Zoran Zaev.
Studentët me kryeministrin nga afër biseduan për politikat rinore në shtet, si dhe për problematikat dhe çështjet që janë në dobi të rinisë dhe shoqërisë në përgjithësi.

 

‘Perspektiva’ është një serial televiziv që trajton të rinjtë dhe problemet e tyre. Eshtë filmuar në Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Mal të Zi, Kroaci, Kosovë dhe Maqedoni dhe transmetohet në më shumë se 30 stacione televizive në rajon.
Në bashkëpunim me Radio Evropa e Lirë, National Endowment for Democracy (NED), Shoqata “Edukimi Ndërton BiH”, prodhuesi është Mebius Film.
Episodi i parë u publikua në Shkurt 2015, dhe më shumë se 160 shfaqje janë transmetuar deri më tani.

 

unt me yaev unt me yaev 3 - Copy