Shkup, 15.09.2023 – Rektori i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Prof.dr. Izet Zeqiri pjesëmarrës në inaugurimin e rektores së re në Universitetin “Shën Qirili dhe Metodij” në Shkup, Prof.dr.Biljana Angelova.

Rektori i UNT-së, Prof.dr. Izet Zeqiri uroi rektoren e sapo zgjedhur Prof.dr. Biljana Angelova për detyrën e re dhe thellimin e bashkëpunimit mes dy Universiteteve tona publike në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

By