Promovimi i fakulteteve dhe drejtimeve të Universitetit “Nënë Tereza” është në vazhdim, kësaj rradhe promovuam para nxënësve të shkollave të mesme “Dr. Pançe Karagjozov” dhe ” Cvetan Dimov”.

DSC_0523

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Falemenderojmë stafin e këtyre shkollave dhe nxënësit për shprehjen e interesimit të madhë për drejtimet e univerzitetit tonë. Nesër vazhdon promovimi në shkollën e mesme “Marija Kiri Skllodovska”.

28827198_10211494312819814_5587933821995933714_o

DSC_0538

By