Në hapësirat e rektoratit të Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup u organizua trajnim një ditorë me temë: “EU fondet dhe fondet tjera”.

DSC_0749

 

Prezantues në këtë trajnim ishin z.Aleksandar Krzhalovski, drejtor i Qendrës Maqedonase për bashkëpunim ndërkombëtarë  dhe znj. Valentina Çiçeva koordinatore e programeve pranë kësaj qendre. Seminari kishte për qëllim informimin e stafit akademik dhe administrativ mbi procedurat e aplikimit në projektet e BE-së dhe fondet tjera.

IMG-39b8ba5588734719c7a36d9a943b5394-V

By